Botten:

10 st digestivekex

2 dl bran flakes

100 g smör

1 msk grädde

Fyllning:

300 g färskost

250 g kesella

1 1/4 strösocker

1 tsk vaniljsocker

3 ägg

Topping:

250 g vanilj kesella

Bärsås:

bär

socker

majsstärkelse

Gör såhär:

Mixa kexen/flingorna, blanda sedan med det smälta smöret och grädden. Häll smuldegen i en 24 cm form och grädda i 14 min, 150*.

Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen och häll över det gräddade och svalnade botten. Grädda igen mitt i ugnen i 30 min. Efteråt stäng av värmen, öppna ugnsluckan på glänt och låt kakan stå kvar i 30 min.

Ställ kakan sedan i kylskåpet och låt den svalna ordentligt innan du brer kesellan på.

Kan garneras med bärsåsen!